Te elmondtad otthon...?

A hétvégi eksön előtt beszélgettem a többi csajokkal, volt köztük egy nagyon visszafogott, kedves, szemüveges hölgyemény, 30 körüli lehetett, arról diskuráltunk, hogy milyen a rendezvény felépítése, mikor kezdődik már végre stb, majd a következő kérdést tette fel:

"Te elmondtad a családodnak / barátaidnak, hogy részt veszel egy speed datingen?"

Most őszintén? Nem értettem a kérdést. Úgy adta elő, félig suttogva, mintha valami titkos, rendkívül botrányos dologról lenne szó, amiről az ember még magával sem beszél. Mert persze mindjárt más a helyzet, ha például az a terv, hogy jövő hét végén egy padlizsánt dugok a seggembe, arról természetesen nem informálnám a baráti körömet, meg a családomat sem... 

6 megjegyzés:

  1. Miért? Van ilyen terv is? Tök megnyugtató, mert ez legalább divatszÍn :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nincs ilyen terv, csak érzékeltetni akartam, hogy hol kezdödik a téma, amit nem tennék nyilvánosságra. (Ha lenne is ilyen terv, tuti nem ismerném be nyilvánosan egyébként se) :)

      Törlés
    2. nem tennék = nem hoznék. Elfelejtek helyesen beszélni, ez van.

      Törlés
  2. Nem hagyott nyugodni ez a padlizsándolog, mert emlékeztem, hogy régebben volt egy agyament keresési találatok a blogodra. Nos, elárulom, hogy a "padlizsán a seggbe" keresésre csupa-csupa pornó jön ki, de a "padlizsánt dugok a seggembe" keresésre, na mit gondolsz, ki?! Első helyen... és utána drogok meg pornó! Rock&Roll! :)
    (Valamint: megdöbbentem egyesek szexuális preferenciáin. Ez a zöldségszex még sosem jutott eszembe... És jobb is volt eddig :P )

    VálaszTörlés
  3. a kacsa mellbimbója volt a keresési kulcsszó:)))

    VálaszTörlés
  4. Tudtam, hogy volt valami fura keresés! Há!

    VálaszTörlés

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...