Bútornézés 1

Tegnap tettem egy újabb kört a Kauflandban, mivel az első érdeklődő még aznap magával vitte a bútoreladós cetlimet, miután odatettem, így írnom kellett egy másikat. A pali este fél 10-kor hívott fel, hogy olvasta a hirdetésemet és érdekli, rendkívül sokra értékeltem, hogy ezt nem tudta velem délután vagy kora este közölni. Megállapodtunk hát, hogy másnap este eljön megnézni a cuccokat.


Lakásnézés 1:
Török (vagy indiai) fazon és felesége.
- ez itt a nappali, mellette az étkező, erre pedig a hálószoba. A vesszőből fonott virágállványon és a karosszékemen kívül mindent el szeretnék adni.
- blablabla...
- az ágy 160x200cm-es, az étkezőasztal és a székek is fenyőből vannak. A kanapé kihúzható, 2 személyes. Ha megadja az e-mail címét, szívesen küldök fotókat és árakat is, hogy át tudja gondolni.
- nincs e-mail címem, de sms-ben elküldheti az árat.
- persze, ha megmondja, pontosan melyik bútorok érdeklik...
- küldjön egy árat mindenre all incl., nem aprózzuk el. Ha úgy döntünk, hogy kellenek a bútorok, viszünk mindent és majd a tesóimmal szétosztjuk a cuccokat egymás között.

(Pfff tesa, ti nem vagytok kispályások...! - gondoltaja Babi néni)

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...