Remek hétnek nézünk elébe, szerdán éééljeeenmáájuuuselseje itt is munkaszüneti nap lesz, péntekre pedig szabadságot vettem ki, mert a jó-édes-apám és a jó-édes-anyám idetolják a szekeret a közelbe és lesz nagy háton pörgés. Sajnálatos módon a legjobb programok - jellemző módon - mind egyszerre szeretnének bekövetkezni, így természetesen ugyanerre a pénteki napra már EM is jelezte, hogy menjünk Tübingenbe vért adni és Anja is pont arra a 2-3 napra gondolt ki valamit csinálást, amikor nem vagyok fellelhető a környéken. 
Nem baj, mert subidubi, dö femili kámz tugedör!

Tegnapelőtt EM-mel újra tiszteletünket tettük a helyi punkrock kocsmában 1-2 sörre, ahol a kétszemélyes partinknak rend szerint az éjfél vet véget (vagy fél 1?), mivel akkor kezdenek el hamutartókat szétosztani és válik a hely elviselhetetlenné. Hivatalosan továbbra is tilos a kocsmában dohányozni, a törzsközönség viszont furamód elfogadta az íratlan szabályt, így aki nem bírja a füstöt, éjfélkor (fél 1-kor?) haza megy, a láncdohányosok meg kibírják addig. Senki nem jelent fel senkit, abszolút kompromisszumképes a közönség. 
Kártyáztunk. Hogy feldobjuk a játékot, elkezdtünk fogadásokat kötni. (Mé? Legális!) Eredmények: EM vesztett, így  - fájdalom! - brokkolit kell ennie, ahol a fegyvernemet én választom ki, azaz ha csőben sült brokkolit csinálok brokkoliszósszal, azt is meg kell ennie. A következő díjnyertes ötlet az volt, hogy ha már ő beleszaladt a brokkoli-csapdába, akkor fogadjunk Star Warsban. Pföhh... Hülye, nagyon hülye ötlet! Hat rész, amik egyenként 3 órásak... Boah. Kemény, több menetes küzdelem volt. Végeredmény: 2 rész csillagok háborújára kárhoztattam, amiket - nagy kegyben részesülve - egyvalamivel kiválthatnék, de azt hiszem akkor mégis inkább megnézzük mindkét filmet... (Mint a Mátyás királyos mesében: viszek is ajándékot meg nem is, van is rajtam ruha, meg nem is, fel is tudom magam menteni a rettenetes, soha véget nem érő űr-dögunalom alól, meg nem is. Zseniálisan gonosz, magam sem tudtam volna ennél jobban kicseszni magammal!)

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...