Blablabla


Ma reggel hivatalosan is bejelentettem magam Geislingenbe. Ugyanolyan egyszerűen ment, mint Duisburgban, azzal a különbséggel, hogy itt nem aggódtam magam szénné előtte – valami megváltozott az elmúlt fél évben? – mert egyértelmű volt, hogy odamegyek, kedvesen, de nagyon konzekvensen megmondom, hogy mit AKAROK és ők megcsinálják. Így megy ez. Heh. Kicsit mégis szét voltam szóródva, mert egyetlen egy dokumentum sem volt nálam (személyin kívül, ami még éppenhogycsak érvényes volt), amivel ilyen esetben kezdeni lehet valamit, a duisburgi címet fejből diktáltam, csak a postai irányítószám nem jutott eszembe. A duisburgi bejelentésem óta rendelkezem úgynevezett Freizügigkeitsbescheinigung-gal, ami igazolja, hogy dolgozhatom és lakhatom a Bundesrepublik Deutschland nevű képződményben, de persze ez sem volt nálam, mert elfelejtettem magammal vinni. Ennek ellenére be tudtam magam jelenteni, a mai naptól Geislingen an der Steige hivatalos lakosa vagyok. (Pedig ez hazugság, mert ma még Günzburgban csövezek!)

Tegnapra:
Voltam Andival Franciaországban, mert el kellett hoznia egy Toyota Hiace-t egy strasbourg-i kereskedőtől és segítettem neki. Az ő kocsijával elmentünk Strasbourgba, onnan ő jött vissza a Hiace-szal, én meg a Land Cruiserrel. Nem is volt annyira messze, laza 200-250 km innen a francia határ. Boah - ezt tudom csak mondani. Kurvajó volt azt a böszme dögöt vezetni! A végtelen autós szakértelmemet bizonyítja az is, hogy odafelé úton végig azt hittem, hogy egy Hiluxban ülök, annak ellenére, hogy magam lettem figyelmes rá még Niederstotzingenben, hogy nincs platója, legalább egy tized másodpercet gondolkodtam is rajta, hogy milyen fura Hilux ez, majd egyszerűen túlléptem a problémán. Akkor tűnt csak fel, hogy de ez mégsincs teljesen rendben, amikor Andi Strasbourgban a kezembe nyomta a kulcsot és az volt ráírva, hogy Toyota Land Cruiser. Hát jóvanna.

Este Andi bejelentette, hogy ő csinál vacsit, húzzak el a konyhából, be se mehetek. Miután kaptam egy hideg búzasört, nem is nagyon érdekelt, mit hegeszt, ezt a képet szeretném még előtte megmutatni, ezt vette előtte a boltban, erősen kíváncsi voltam, mit eszünk: 


Csináltam pár egyéb képet is, szó ne érje a ház elejét, hogy nem közvetítek rendesen!
 Günzburg:

 Geislingen:

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...