A cicanokedli eltűnt ugyan, de nyomok nincsenek

Bármi is legyen az, amit a teraszon etetek, nagyon rafkós: vagy egyáltalán nem hagy nyomokat, vagy ügyesen eltünteti őket... Megfigyelési módszert kell tehát váltanom, mert ez a lisztes ötlet nem vált be, pedig igazán zseniálisnak tűnt. Akinek van tippje (a rejtett kamerán kívül), ossza meg velem bitte!

Olvastam a hírekben ezt az ELTE BTK HÖK-ös gusztustalan listás botrányt, meg a Tótawé írást is. Megdöbbentő, nem csodálom, hogy a Dezső Tamásnak ég az arca, meg azt sem, hogy a rektor köszönte, de inkább felfüggesztette ma az egész bölcsész Hallgatói Önkormányzat működését. Nem gondoltam volna, hogy az egész bagázs ennyire szélsőjobbos, ez anno nem tűnt fel, nem is igazán forogtam ilyen politikai körökben, bár ha belegondolok, kapásból kettő név is eszembe jut, akik anno HÖK-ösök voltak és most a Jobbik soraiban ülnek és aktívan minden nap visszafoglalják Erdélyt. Egyikük pont a "Pistának jó lesz" megjegyzés Pistája az említett listáról... Akkoriban, amikor még én is ott tengettem a gólyák kialvatlan kis hétköznapjait, ő is az Ajtósiban lakott. A másikukról meg... höhö... hát mit mondjak? Annyira, de aaannyira jó kis posztot tudnék erről összehozni a kis kepesztéseimmel megtarkítva, hogy öröm lenne olvasni, bepisilnétek a gyönyörűségtől, viszont másnap tuti eljönne értem a Jobbik és statáriálisan megsemmisítenének, úgyhogy inkább magamban tartom a szaftos szofisztikáltan humoros kis történeteimet, amiken természetesen csak én röhögök, azt is kizárólag magamban. :)

Szövögetem inkább tovább sötét, nagyon sötét terveimet, melyek megvalósításának kezdete lassan, de biztosan közeledvén egyre inkább körvonalazódik.

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...