Lemegyek a térképről!

Utolsó estémet töltöm ma (hétfőn) a duisburgi lakásban, a mai nap a pakolás jegyében telik / telt. A cuccaim egy részét ma elvittem Wuppertalba, mert ott fogom az utolsó fennmaradó pár napot a hónapból eltölteni, miután visszajöttem Magyarországról. 

A hétvége eseménydús volt, pénteken este beesett Andi Niederstotzingenből, csináltam neki lasagne-t, feltöltöttem a hűtőt sörrel és lazultunk 2 napot. Úgyis folyton azt hallom, hogy "Khátá, chill!" Szombaton voltunk a wuppertal-i állatkertben kisjegesmedvét nézni:


Andi vasárnap elvitte a cuccaim nagy részét magával Svábföldre, ezekkel már legalább nem lesz gondom a költözésnél, mert csak tőle kell majd elszállítani a motyót. Miután ő haza ment, meglátogattam Klausékat Vlodropban, mert meg akartam velük beszélni ezt az egész munka-ügyet. Jól elment az idő, 2-3 órát ott ültem náluk, beszélgettünk, fagyiztunk, közben ott fogtak ebédre, majd megkaptam ajándékba a járgányomat.

Ma telefonáltam egy sort lakás ügyben, holnapra 3 időpontom is van délelőttre. Megerőltető kör lesz, mert innen hajnali 4-kor el kell indulnom, hogy 9-re Donzdorf-ban legyek, ahol megnézek 2 lakást egy szimpatikus bácsinál, aztán 10-kor Schwäbisch Gmünd-ben még egyet, amiben annyira nem bízom, mert arról nem láttam képeket, de megpróbálom, hátha. Ha ezek megvannak, elcsűrök Andihoz Niederstotzingenbe, onnantól ő vezet, én döntök és alszom. Beugrunk Georgékhoz is Ruhstorfba egy kávé+süti egységre, aztán irány Ravazd. Szerintem este 9 körül már otthon leszünk.

Délután megkörnyékezett valami iszonyatos para, talán attól, hogy láttam, hogyan ürül ki a lakás, tornyosulnak a cuccaim és még mindig nincs hová mennem. Ez így mondjuk nem igaz, mert tudom, hogy Wuppertalban fogok egy hetet eltölteni, aztán ha még mindig nincs fogamra való lakás, akkor beköltözöm Andihoz az új günzburg-i lakásba, de ezeket leszámítva megint minden teljesen felborul. Tegnap este még beszéltem kicsit O-val is, elbúcsúztunk jövő vasárnapig, de délután olyan szinten készen lettem a cuccaim láttán (mondhatni ich habe Schiss gekriegt), hogy még kialkudtam nála egy ma esti telefonálást. Elmondogatta, hogy minden úgy jó, ahogy csinálom és hogy a Ruhr-vidék különben is nagyon ronda, semmi nem köt ide, teljesen jól teszem, ha odébb megyek. Igaza volt, de komolyan meglepődtem, mivel ő ellene volt a költözésnek, de valószínűleg hallotta a hangomon, hogy oda vagyok meg vissza, mert abbahagyta a Hamburg-kampányt és elkezdett érvelni, hogy miért is jó döntés, amit most csinálok. Használt, mert elmúlt a para. Annak meg külön örülök, hogy hajnalban indulok, mert ezen a Frankfurt-Stuttgart vagy Frankfurt-Würzburg vonalon mindig egy halom baleset van nap közben, ezeket legalább elkerülöm. 

Kedden reggel tehát lemegyek a térképről, egy hét blogszünet következik. Az újabb epizódokból majd megtudhatjátok, hogy talált-e kedden lakást Khátá.

Puszi-pacsi addig.

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...