Feltettem öcsit a vonatra...

... visszaáll lassan a megszokott napirend.

Gergővel az elmúlt két napban felfüggönyöztük a lakást, már semmi nem hiányzik belőle. Költséges dolog, ha az embernek ennyi ablaka van... Futnom kellett még egy kört este az OBI-ban is, mivel csavar nem volt az IKEA-s karnisokhoz, én meg magamtól nem gondoltam volna, hogy azt is külön kell, hogy vegyek. Öcsi mind az 5 karnist szépen felcsavarozta, én meg méretre szabtam a függönyöket. Szép lett a kuckó, sokkal lakályosabb.
Mára még futás van betervezve, de mivel egész nap szakad az eső, a hozzáállásom valahogy nem az igazi.

O. is jelentkezget szépen, hasonlóan "átgondolt" dolgai vannak, mint nekem szoktak lenni: Na és hogy vagy mostanában? - kérdezteja Babi néni. Jól, csak fáradt vagyok, le kellene adnom 5 kilót, amit az ünnepekben szedtem fel, nincs kedvem semmihez, eladtam a mercit is. Nem mondod! Eladtad a mercit? És mit vettél helyette? Még semmit. Semmi kedvem semmihez, alulmotivált vagyok. Möhh.
Majd másnap este: Na mizu? - kérdezteja Babi néni. Khátá, képzeld, vettem egy autót!!! Pfff... Megjött a kedved? Meg. :)
Remek.

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...