Sötét, nagyon sötét terveimbe egyelőre nem engedek betekintést, csak közölni szeretném a Baden-Württembergre és a közeli bajor részek bizonyos rétegének bizonyos - eddig még ki nem választott - elemeire leselkedő nagy veszélyt. (Nem mintha bárki is tehetne ellene, hogy világuralomra törjek...) Nagy támadásokat készülök végrehajtani a következő pár hónapban - Babi nénivel párhuzamosan - , de előbb a hamburgiakat félemlítem meg és hajtom módszeresen rabigába a jövő héten, utána úgyse látnak arrafelé egy darabig, akkor jönnek majd a svábok és/vagy a bajorok. Muuuhaha!

Addig viszont: Frau Booohbelii on Tour! A dolgok jelenlegi állása alapján vasárnap este B-vel és G-vel Magyarországra megyek, nehogy ne legyen meg a kilométerem szeptemberre. Ott gyorsan népszerűvé tesszük magunkat 1,5-2 nap alatt, majd ahogy visszaértünk, megpattanok északra, mert messzebbi helyet nem találtam. Szegény Andinak lesz egy nehéz napja miattam, mert a repcsim olyan embertelen korán indul, hogy nincs olyan vonat vagy busz, amivel hajnalban beérnék Stuttgartba, Zsoltit meg nem akarom 5 napra ott hagyni valami parkolóban, így ő nyerte meg a dicső feladatot, hogy reggel fél5 körül a seggemet elfuvarozza a reptérre. Mindezt persze munkanapon, nehogy utána vissza tudjon feküdni aludni. Hát mit mondjak? Er hat die Arschkarte gezogen. Mert túl jó fej. Majd valahogy kárpótolom, pénteken úgyis nagy lángosozást tervezünk (nutella nélkül).

Valamint: mindenkinek ajánlom az új Pihilipp Poisel dalt, mert szép.

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...