Süninap

Holnap este Andi egyik tesójának, R-nek lesz a 18. szülinapja, melynek keretében vacsira vagyok hivatalos a családhoz, úgyhogy munka után eltolom Zsoltit Niederstotzingenbe. Megszenvedtem, mire kitaláltam, mit lehetne beszerezni egy 18 éves férfikezdeménynek. Mivel a családdal ünneplünk, nem rendelhettem neki se sztriptíztáncosnőt, se semmi gusztustalanságot, így íme hát megleltem hazámat az ötlet: 18 év - 18 gyertya - 18 sör 20 sör. Minden sörön lóg egy Ritter Sport, vagy egy Kinder csoki, valamint a kísérő: Rainer, a birka! (Ő a legjobb fej, bevizsgáltam a boltban is, puha, szőrös, szeretjük az ilyet. Én legalábbis...)


Kíváncsi vagyok, Andreas jön-e és ha igen, hozza-e a díszribancot kedves barátnőjét. Majdnem teljesen kizártnak tartom mindkét variációt. 
M. szülinapja is most lesz, illetve lenne, ha szökőév lenne, mert február 29-én született. Krisztusi korba ér. Mivel december harmadikán, amikor ugyan nincs szülinapom, de másnap de, ő volt az első, aki nagyon lelkesen telefonon (meg úgy összességében is) felköszöntött, azt hiszem, én is joggal üdvözölhetem az alkalomból már február 28-án. :)

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...