Hát álmánták...

Mindenkinek szeretném megköszönni, aki gondolt rám és küldött valami cukiságot. Meghatódtam. Ezzel nem számoltam, hogy ennyi mindent fogok kapni, nagyon örültem minden küldeménynek! Jól beszámolok róluk:

Blankának: a lámpa nagyon tetszik, a nappaliban lakik, a képnek még nem találtam helyet (meg szöget).




Máténak: gyönyörű az üvegplasztika, köszönöm szépen! Ő is a nappaliban lakik.


Katának: köszönöm az illatosítókat és éljen a pécsi rockmaraton, mától mindenhez majonézes tormát eszem - amíg el nem fogy. Ilyen itt nincs, ez egy piaci rés, amivel végre világuralomra törhetünk!


Adélnak: szuperjó a táska, már át is pakoltam bele, nagyon tetszik!


A hétvége meglehetősen eseménydús volt. Anyuék péntek délután értek ide, rengeteget főztünk (átvette a főnökséget a konyhámban), ettünk-ittunk, voltunk Ulmban várost nézni, Geislingenben fagyikelyhet enni (ez utóbbi Olaf pénteki ötlete volt: "Khátá, tudsz nekem 25 EUR-t kölcsönözni? Vidd el légyszi a szüleidet abba a fagyizóba, ahol a múltkor mi is voltunk és hívd meg őket a nevemben egy olyan hatalmas fagyikehelyre! Mondd meg nekik, hogy üdvözlet Hamburgból!") Ulmban épp nagy vásár volt, amikor odaértünk szombat délelőtt, az egyik standnál találtam egy kézműves kosarat, amibe azonnal beleszerelmesedtem, de nem bírtam eldönteni, hogy megvegyem-e. Apu valahol a nyolcvanharmadik és a kilencvenedik "jaaaaaaaj nemtudommegvegyem-e" kijelentésem után unta meg, hogy döntésképtelen vagyok és meghívott egy kosárra. Nagyonszééép!


Meg kell, hogy állapítsam: Ulmban valami miatt nagyon szeretik a verebeket. A város tele van különféle verébszobrokkal és verébfestményekkel.
 Verébbelpózerkedés 1:


Verébbelpózerkedés 2:


Andival is eltöltöttünk egy estét, tegnap együtt vacsiztunk nálam. A menü nagyon korrupt paprikás csirke volt, szintén korrupt uborkasalátával és nokedlivel.

Drágalátos szüleim távozását lenyomtam egy  - anyu által kötelezőnek megítélt és a konyhapultra indulás előtt odakészített - ravazdi barackpálinkával, aztán kicsit megitattam az egereket is, aludtam rá egyet, majd helyreállt a világ rendje. Minden oké, jóság van. Sokat gondolok rátok, mindenki nagyon hiányzik!

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...