Bort iszom, vizet prédikálok és szót fosok. (Már bocs...)

Az utóbbi két hétben egyáltalán nem olvastam online híreket. Se germánt, se magyart. Annyi jutott csak el hozzám, hogy Schmitt Pál, de azt meg úgyis mindenki tudja, meg nem is érdekel kifejezetten. Megrágtuk, kiköptük, ölég vót. A nagy itthoni hétvégi lazulás közben villant be, hogy hoppá, kéne már egy kis hvg-t olvasni. Pár nappal visszamenőleg találtam persze egy fogamra való Tótawé írást, aminek az előzménycikkét olvasgatván - hogy ugye megértsem, min van úgy kiakadva, hogy tollat ragad - nekem is be kellett iktatnom egy vastag fél óra evős szünetet, mert ledobtam az ékszíjat. Többször is. Itt találjuk az előzménycikket, a Tótawé írást meg emitt.
Hagyok rá időt.

Nnnna. Most biztos, hogy páran abba hagyták az olvasást, nekik egészségükre! Legközelebb próbálok szélesebb körben fogyasztható produktummal szolgálni. A lustáknak összefoglalom az előzményeket:

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy Magyarország, ahol valami irreális módon 2010-ben bejutott a Jobbik 47 képviselővel a parlamentbe. Azt nem most fejtem ki, hogy nem értem, miféle agygörcs folytán ikszelte be ilyen sok ember pont azt a négyzetet, mert a szimpatizánsok előbb-utóbb keresztre fognak feszíteni, ami persze fenemód keresztényi lenne. Napi feladataik, a troll- és turbómagyarkodás mellett néha időt kell szakítani persze olyan fontos és nem elhanyagolható dolgokra is - amik persze szintúgy roppant mód keresztényi gondolatok - mint a gyűlöletkeltés és a kirekesztés. Egyébként tök jó, hogy két uniós zászlóégetés között jut idejük uszítani is. Azt írja a bácsi, hogy "több évig terjedő szabadságvesztéssel, pénzbüntetéssel vagy elzárással büntetné a Jobbik a homoszexuálisokat." Komolyan nem tudom elképzelni, pedig próbálom. Például: hazamegy a jobbikos Nyúl Béla munka után, az asszony kalotaszegi népviseletben pattog a tűzhely körül, elé teszi a jókai bablevest meg a gulyást és evés közben az az ötlete támad Bélának, hogy ha már a mai napon sem sikerült Erdélyt visszaszerezni, legalább szítsunk egy kis gyűlöletet, miközben nagyon praktikusan egyben magunkból is hülyét csinálunk. Remek terv! Magára kanyarítja a hortobágyi szűrt, vagy a huszár öltözéket, kicsit menetel vagy hátrafelé nyilaz a kertben, aztán keresztényi szellemben nyugovóra tér és azt a lázálmot látja, hogy "elzárással vagy 150 ezer forintos bírsággal sújtaná azokat a meleg párokat, akik például kézen fogva mennek az utcán, vagy nyilvánosság előtt csókolóznak." Most a dolog szemmel látható abszurditásába nem is megyek bele, mert minek, csak azt a problémát vetném fel, hogy mi lenne azokkal, akik csak passzióból fogják meg egymás kezét, nem is melegek? Mert van ilyen! A mai tinik előszeretettel csinálnak ilyeneket, őket is lőjük a Dunába börtönbe zárjuk? De nem csak őket, ennek megfelelő kulturális háttere is lehet a dolognak, például Indiában és Nepálban ez normális és elfogadott dolog, hogy felnőtt férfiak, akik barátai egymásnak (és heteroszexuálisok) megfogják egymás kezét az utcán. Na erre mit mond a tisztelt publikum? Betiltjuk a kézenfogást? Vagy bizonyítási eljárás alá vonják majd az embereket, hogy ki meleg, ki nem az? (mihülyeségminemaz) Kollektíven felvesszük az intellektuális kényszerzubbonyt.

Aztán meg azt is álmodja a Nyúl Béla, hogy: "hasonló szellemben írná át az alaptörvényt is, így az új alkotmányban kimondatná, hogy bár Magyarországon mindenkinek joga van a békés tüntetésekhez, de a homoszexuálisoknak nem." Mert a mindenki egy olyan halmaz, aminek ugyan részhalmaza a melegek, mégsem tartoznak bele!!! Aztakurva. Montaja Babi néni. Ez közben egy halmazelméletes matematikai problémává avanzsált. A Jobbik létrehozta azt a részhalmazt, ami nincs is benne abban a főhalmazban, amiben benne van. (Nem tudom, tudtok-e követni...?) Egy új matematikafilozófiai megoldhatatlan problémára bukkantunk. Egyneműek kézen fogva tehát nem mehetnek az utcán, mert az rássz, nágyon rássz, bezzeg a nyílt gyűlöletkeltés és a vérvádas meg a náci blabla a parlamentben az mehet, mert az fontos és előre visz. (Bár az előző jobbikos halmazos logika mentén az előre visz simán azt is jelentheti, hogy visszavet.) 

Konklúzió: szerintem meg (recece) lőjünk mindenkit a Dunába. Elöl állnának a zsidók**, mert gonoszak, aztán a kommunisták, ők is gonoszak, aztán a liberálisok, ugyanezen elv mentén. Mit mondhatnék? Mert gonoszak. Utánuk következnének a románok, meg mindenki aki nem akarja visszaadni Erdélyt. Ők is nagyon gonoszak. Aztán jöhetnek a szlovákok is, mert (ugyanolyan néhány fanatikus hülye, mint ezek a honfitársak) magyarokat vernek. Az mondjuk tényleg gonoszság. A lényeg már rég nem is a homoszexuálisokon van, mert közben átmentünk szimpla turbómagyaros trollkodásba sárdobálásba. A lényeg úgyis azon van, hogy valakit gyűlölhessünk. Lehetőleg mindenkit, aki mást gondol, mint mi. Minden szín alatt. Ennyi energiából, mint amit ezek nagyon kompetensen az utálkozásba és viszályszításba belefeccolnak, akár előre is lehetne lépni, nem csak hátra.

Na megint jól a világra ömlesztettem a véleményemet. 

**ironizálok csak, rám ne akasszátok most meg, hogy antiszemita vagyok...

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...