Mielőtt vééégleg elmegyek...

...kapsz egy képet rólam  írok egy végleg elmenés előtti utolsó blogbejegyzést, hogy az emlékem fennmaradjon az utókorra.

Holnap a hivatalban indítom a napot a Polgár úrnál a Jenőnél a hivatalba' , ahol szépen átjelentem magam az új lakhelyemre, majd beülök a batmobilba és elhajtok az innen 400 kilométerre fekvő Ripityomfalvára. Hogy jófejnek tűnjek (a telefonos segítség igénybe vételével) vettem ma kék hortenzia növényt is, kék színű cserépben, még kis rózsaszín textilmadár is ül a tetején. Beszarás. Ha ettől nem dobják el magukat P. szülei, akkor semmitől. Tudom, csak úgy ömlik belőlem a cukiság:


Ha túléltem a csütörtök éjjelt Ripityomfalván, péntek reggel tovább indulok Geislingen és Niederstotzingen felé, ahol a végcél természetesen EM bunkerja lesz, már megfenyegetett vele, hogy fél 5-re kell odaérnem, mert este fél 6-kor már valahol máshol programunk van, amit nem árul el, hogy mi... Nehéz napok, de főleg nehéz hétvége elé nézek, azt hiszem.

Szüléselőkészítő kurzus

Benyaltam valami jó kis megfázást, ami abban nyilvánul meg, hogy tele a fejem takonnyal, de annyira, hogy hajnali 4 óta olvasgatok, mert ne...