Néha hülyébbnek néznek, mint ami vagyok...

- B: ...és Frau Boohbeliii, még a hotelbe való megérkezés előtt elkanyarunk az ipari parkhoz és megmutatom Önnek, mely cégeket látogatjuk meg a következő két napban. Legalább láthatja, hogy néznek ki a csarnokok kívülről.
- ... OK. (Közben bekanyartunk valami 3000-4000 négyzetméteres csarnokhoz, aminek az udvarán tényleg tobzódtak a tárolóeszközök)
- B: Jobb oldalon azok Daimler tárolók, mellette kék VW raklapfedelek, mellettük pedig...
- ...látom, az mind BMW gitterbox!

(Hát mit mondjak? Ha lett volna valami B. szájában, biztos kiköpi, úgy meglepődött. 100m-ről megmondtam, hogy BMW rácskonténerekkel van tele az udvar. Én kérek elnézést, gyorsan tanulok.
______________________________________________________________

B meséli G-nek vacsora közben: ...és arról nem is beszéltünk még, hogy ennek a cégnek milyen iszonyatos igénye van a raktárhelyre. Nincs már hová pakolniuk, Ön is láthatta ma! Amint tudjuk, a cég jelenleg háromszoros blokkraktározást alkalmaz, egyáltalán nincsenek magaspolc-rendszerek.
G: ...Frau Booohbelii, kérem, fejtse ki, mi a különbség a háromszoros blokkraktár és a magaspolcrendszer között!

Kurvaanyáztam egyet magamban, hogy mi ez a vizsgáztatás mán, majd elmeséltem neki. És ne félj, igazam volt.
________________________________________________________________

- G: Frau Booohbelii, e-mailben átküldök Önnek egy check-listát, amit itt az osztrák cégnél használunk, hogy egészen pontosan fel tudjuk mérni a tisztításra kerülő tárolók szennyezettségi fokát. Arra kérném, tanulmányozza át, hogy Ön is képben legyen, mi alapján mérjük fel a KLT tisztítási igényeket az autóipari cégek körében.
- OK. (Közben belepillantottam, nem volt nagy szám. Bölcsész vagyok, vagy mi, ha kínaiul lett volna írva visszafelé fejjel alá, ott kezdődött volna a kihívás!)
- G: Láthatja, hogy a check-listában vannak olyan opciók is, hogy tej, joghurt, zöldség és húsmaradványok, vér etc. Ezekkel nem kell, hogy számoljon, mivel az autóiparban ezek a szennyeződések nem fordulnak elő.

(Áhá. Pedig már azt hittem, hogy a vért és a zöldségmaradványokat nekem kell majd kinyalogatni a KLT-ből. Köszönjük, Emese...)
________________________________________________________________

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...