2014. január 10., péntek

Tigris és oroszlán vs. pingvin

O. remekbe szabott és egyben kurva drága társkereső oldalán vagyunk, ahol kapott valami üdvözlést egy ismeretlen nőtől, amit azonnal látnom kellett nekem is, a többi no comment:

- Khátá, kkkhhhhh szerinted válasz képpen küldjünk neki ilyen rendszer által generált vicces kérdéseket?
- Hát nem tudom... Küldjünk. Vagy inkább válasz képpen rendes válaszokat is küldhetnénk neki... Ez komolyan olyan, mint az oviban.
- Rendben! Nézd, itt lehet 5 kérdést kérni, amit a rendszer tesz fel először neked, aztán neki is. Első kérdés: az állatkertben mit nézel meg legszívesebben?
- Nem hiszem el, hogy 2 felnőtt ember (velem együtt már 3!) ezzel a szarral komolyan foglalkozik. Mondd a lehetőségeket, amik közül választani lehet!
- a) oroszlán és tigris, b) pingvinek, c) majmok, d) madarak. Szerintem a pingvinek a legaranyosabbak, én őket nézném meg. Te?
- Én a tigrist és az oroszlánt. 
- Oké, akkor beikszelem, hogy tigris és oroszlán. Khhhh...
- MÉ ikszelnéd már be, hogy tigris és oroszlán???? Hát nem most mondtad, hogy te a pingvineket néznéd meg? Ne a tigris és oroszlánt ikszeld, mert az hazugság!
- Mööhh... de mi van, ha azt hiszi a csaj, hogy ilyen puhapöcs vagyok, mert a pingvineket ikszeltem be?
(Na én itt már az asztal alatt fetrengtem, mert nem hittem el, hogy komolyan ezen vitatkozunk.)
- Hát figyelj, szerintem ha a férfiasságodat az alapján fogja a csaj megítélni, hogy nem a tigrist és az oroszlánt szereted, hanem a pingvineket (a majomról meg a többiről nem is beszélve), akkor ahhoz csak gratulálni tudok.


És bátor volt és kőkemény és felvállalta a véleményét és beikszelte, hogy pingvin.