Adventi naptár

P-vel adventi naptárazunk. Meghúztunk egy felső limitet, mennyibe kerülhet a 24 ajándék összesen maximum és december 1-től ugyanazt a minden nap egy ajándékot kibontós játékot játsszuk, mint tavaly ilyenkor a három urakkal. Az én csomagocskáim már készen vannak (P. szerintem még sehol sem tart, úgyhogy nagyon remélem, hogy a jövő héten alkot valamit a témában és nekem is lesznek ajándékaim, nem csak neki). Hogy mi van a kis összehajtogatott papírságok belsejében, nem merem ide leírni, mert hátha titokban olvassa az illetékes a blogot néha. Akit érdekel, annak december 1 után elárulom.


Közben minden hétvégén megnézünk száz néhány lakást, készülünk a karácsonyra, amit részben itthon töltünk, részben P. szüleinél, előre örülünk a szilveszternek, ami innen nem messze, Dániában lesz, tervezgetem a jövő év elejét, amit nagy valószínűséggel batmobil nélkül fogok kezdeni, mivel a mostanit az év végén leadom a három uraknál, céges járgány gyanánt. Az az ördögi gondolat fordult meg a fejemben, hogy mi van akkor, ha nekem nem is kell másik autó? De kell! Mindamellett, hogy megspórolnék egy valag pénzt az ily módon be nem fizetett adón és biztosításon, arról nem is beszélve, hogy magát az autót is meg kellene vennem, ami szintén nem tartozik a nagyon spórolós programok közé, igazából nagy kedvem lenne biciklivel járni. Hogy ez a lázálom meddig tart, nem tudom még megmondani, minden esetre meglehetősen elszánt vagyok és ha a próbakör jól megy a következő héten (biciklivel dolgozni menni!), januártól feladom az autós luxust és átállok a télen-nyáron biciklizésre. (Tudom, most páran röhögnek a markukba, P. is kuncogott, amikor a tervemet vázoltam neki, de majd mindenkinek jól megmutatom, hogy kell felhagyni a konformista életformával és télen a biciklin megfagyni).

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...