Aki érti, jót röhög, aki nem, attól bocs. :)


Ennyi jutott mára...

Ma - amikor már végleg lyukat idegeskedtem a hasamba - végre megjött a júniusi bérem a bankszámlámra. Klauséknak valami gondjuk volt az utalással és a tőlük már megszokott nagy holland lazasággal elfelejtették velem közölni, hogy nem azért nem kapom meg 2 hete a fizetésemet, mert soha nem is fogom megkapni, mert utálnak és haljak inkább éhen Geislingenben (miközben különböző emberek a véremet veszik, mert nem fizetem be a lakásra a kauciót, az internet díjat, a biztosítást meg az adót az autóra, tankolni nem tudok, akkor dolgozni sem tudok...estébé) hanem mert elakadt a lé és a belga számláról kellett utalni, ami eleve tovább tart, mert külföldi utalás.

Holnap Andival újabb támadást intézünk az IKEA ellen, mert még szükség van 1-2 dologra, de most már csak lájtosan, a lakásban is lassan-lassan minden lesz, ami kell. Egészen hasznos, hogy O. a jövő hét végén (talán) tiszteletét teszi Geislingenben, mert így rá vagyok kényszerítve - a többi későbbi látogatóm számára is szükséges - extra paplan, párna és lepedő beszerzésére.

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...