EM, a tüdőhólyagocskák és a rózsaszín bólé, avagy ideje emberek közé menni...

Tegnap este részt vettem egy helyi főiskolai alapozós bulin, nem is tudom, honnan fussak neki a történetnek, hogy kerek legyen. A lábfétises csávó remek ajánlatát visszautasítottam - tudom gonoszság, de ez egy remek jó ok volt egyértelmű nemet mondani és azonnal leépíteni a tagot, mert a dolog már az elején is több sebből bűzlött vérzett. Még most is röhögnöm kell, ha eszembe jut, amikor leesett a tantusz: hazafelé az autóban azon pörgettem az agyam, hogyan kellene kiadni az útját minél gyorsabban és egy elborult pillanatomban az jutott az eszembe, mondhatnám például, hogy nincs is lábam... na de elkalandoztam a tárgytól, hogyaszongya: időközben összeakadtam a hálón egy geislingeni utolsó éves főiskolással (hívjuk mondjuk EM-nek), váltottunk néhány érdektelen e-mailt, megbeszéltük, hogy nahát te is Geislingen, én is Geislingen, majd én ezzel a lendülettel el is engedtem a dolgot (vagy hogy mondjam, es ging mir am Arsch vorbei), az utolsó írására egy hétig nem is válaszoltam, mert valahogy nem jött át a feeling, aztán a hétvégén derült égből villámcsapás, egyszer csak meghívott kávézni. (Nem teljesen értem a gondolatmenetét, mivel ha engem koptatnának így le, nem feltétlenül próbálkoznék meg személyes találkozót szervezni.) Ennek a fele sem tréfa - gondoltaja Babi néni - ilyet nem utasítunk vissza, ha másra nem is, arra jó lesz, hogy tapasztalatot cseréljünk. A kávé után aztán fura mód elmentünk sétálni is, a séta után pedig sörözni, amit azzal zártunk - miután haza kísért (!) - hogy kedden lesz ez a főiskolás izé, ha van kedvem, ott visszahívhatom valamire, mivel a kávétól a sörön át mindent ő fizetett és nem hagyta, hogy érvényesítsem az akaratomat (azaz, ha a kávét ő állta, akkor a sört én szeretném...).

Meg kell állapítanom, hogy az itteni főiskolások furán buliznak - bár ahogy észrevettem ez inkább talán alapozás volt csak: nem volt semmi más, csak bólé a büfében, amit egy kurvanagy műanyag kádból, merőkanállal osztottak 2 decis műanyag poharakba 1 euróért. Rózsaszín, lájtos lötyi (talán prosecco vagy valami pezsgőszerű történet lehetett benne), amibe - EM elmondása alapján minden buli alkalmával más gyümölcsöt kevernek, így mindig más az összetétel - ezúttal konzervmálnák úszkáltak benne, amik úgy néztek ki, mint a tüdőhólyagocskák... Guszta! A rendszer lényege, hogy ha megtartod a műanyag poharadat (azaz nem 20 poharat fogyasztasz el egy este, hanem csak egyetlen egyet), ingyen újratöltik neked akárhányszor rózsaszín lötyivel, csak az első pohárnál kell kifizetned érte 1 eurót (ami egyben azt jelentette, hogy a "visszahívhatom egy bóléra"-nagyképű szöveg pontosan 2 eur kifizetését jelentette az egész esti fogyasztásunkért. Erről majd még beszélnünk kell, azt hiszem). A móka hivatalosan 19:00-23:00ig tartott a kampusz területén, majd 23:00tól át lehetett menni a Papagayo nevű bárba, ott kezdődött a hivatalos after party, amin mi nem vettünk részt, mivel EM-nek órái voltak ma, nekem mint mindig, dolgozni kellett mennem, így aztán fél 11 körül hazakísért (!) és 3 dologban maradtunk:
- lesz Stuttgartban tavaszi fesztivál, amire csak a Geislingen-Nürtingen-i főiskoláról 2000 diákot várnak kedvezményes jeggyel, erre megpróbál nekem is diákbelépőt szerezni, amiben benne van egy ingyen kaja és egy ingyen literes sör, az egyetlen félelmem, hogy mindez egy április végi szerdai napra fog esni, nem igazán tudom, hogy megyek másnap dolgozni, ha az utolsó vonattal hajnali 1 körül érünk vissza Geislingenbe (eleve hogy fogok felkelni???)
- most a hétvégén Ulmba megyünk, mert American Idols kiállítás van a műcsarnokban, amit már a múlt hétvégén is meg akartam nézni, csak valahogy hisztis lettem és inkább nem mentem sehova.
- holnap újra ilyen bólés összeröffenés lesz, ha úgy tartja az úri kedvünk, oda is elmegyünk.

Mivel EM-nek az első 2 blikkre nagyjából ki van minden kereke és (még) a lábamat sem akarja megszagolni (mondjuk ha akarja, sem érdekel, csak ne tudjam meg), úgy döntöttem, sutba dobom a 2 legfőbb szűrési kritériumom egyikét, melyek a következők: 1: a delikvens nem lehet kisebb nálam (ezt mondjuk nem nehéz teljesíteni, cserébe nagyon fontos) és 2: nem lehet fiatalabb sem nálam, amelytől ebben az esetben - mivel csak 1 év van köztünk - talán eltekintek.

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...