Új szerzemény

Na kádváskéim, ma végre megvettem Őt, a zenedobozt! Nem pont olyat, amilyet elterveztem, mivel nem is én lettem volna, ha épp van raktáron olyan, amilyet szeretnék. Persze, hogy nem volt, így aztán egy sokkal jobbat kellett vennem, a Panasonic-ról átnyergeltem a Philips-re, miután végigszaladtam a kiállító helységen és szemügyre vettem a választékot. Hagytam, hogy a szolidan szolibarna, kiszedett szemöldökű, belőtt sérós, sváb eladósrác töviről hegyire mindent elmagyarázzon, majd kegyesen beleegyezésemet adtam, hogy hozhat nekem egy ilyet a raktárból, mert az eladótérben nem volt már belőle. A csávó persze nem talált másikat, futott pár kört, megkérdezett 2 idősebb eladó hapsit, akik körülöttünk sündörögtek, ekkor már hárman rohangáltak a minihifim után, nem sokkal több sikerrel: nem volt ugyanis több raktáron, csak a kiállítódarab, ami meg nem kellett, mert szét volt szedve, össze volt fogdosva, blöe. Ezen már csak röhögni tudtam, mondtam a csókának, hogy ne strapálja magát, inkább mesélje el, mit tud ez a másik Philips itt mellette. Amit végül megvettem, mert volt hozzá távirányító is.
Aztán a pénztárnál a kasszás nő azt kérdezte, hogy felül parkolok-e? (HOL felül???) Ezt nem tudtam értelmezni, elég hülyén nézhettem, mert megkérdezte még egyszer. Mondtam neki, hogy értem én, mit kérdez, csak nem értem. Az itt töltött 7 hónap alatt egyszer sem láttam itt parkolót, pedig valahol mélyen azért furcsállottam, hogy akik itt például mosógépet vagy házimozi rendszert vesznek 2 méteres tv-vel, azok a hátukra kötve viszik haza a cuccot, vagy hogyan? Jön Günther és Hildegard és a kerekesszatyorra kötik a kenyérdagasztó gépet meg a masszírozó fotelt? Báááh. Ha ezt tudom, én se IKEA-s szatyorban nyühültem volna haza a zenedobozt, mert lerohadt mindkét karom, mire felértem vele a hegyre, hanem befogtam volna Zsolti elé a lovakat és FELmentem volna a parkolóba. Mert ezek szerint van. (Mint ahogy a várhoz vezető autóút is létezik, amit szintén 7 havi itt lakás után "röpke" fél óra mármindenhollevés után találtam csak meg, habzó szájjal. Gergő meg tudja erősíteni, pedig ott voltam is egyszer a nyáron kocsival.)

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...