Utolsó éjszaka

Reggel 8-kor jönnek a költöztetős mukik. Öten.

Ma este / éjjel még pakolászom, a kanapét már szétszedtem 3 nagy darabra, az ágy fiókjait is kiszedtem alulról, egyet még alszom rajta és holnap kora reggel leépítem róla a matracot. A mosógéppel volt egy kis gondom, mert elfelejtettem leereszteni a vizet alulról, úgyhogy elárasztottam vele véletlenül a folyosót, amit aztán törölgethettem fel, még szerencse, hogy a felmosó szett még éppen nem volt elcsomagolva.

Azon morcogok egyébként éppen, hogy megrendeltük ezeket a remek kis megállni tilos táblákat mindhárom lakás elé (darabját kilencven euróért, csuhaj), rájuk van írva, hogy 31-én reggel 8:00 és 18:00 óra között nem ér a nevem a ház előtti 15 méteren, mert oda kell, hogy beálljon a teherautó, aki a cuccaimat furikázza, de mindezek ellenére jelenleg (péntek este 21:58-kor) 3 darab autó áll az ÉN 15 méteremen. Értem, hogy csak reggel 8-tól tilos, de kérdem én, KI az, aki szombaton reggel 8-kor elparkolja onnan az autóját? Igaz, ebben a játékban csak én győzhetek, mert írásos meghatalmazásom van a rendőrséggel elvitetni mindhárom autót, ha reggel 8-kor is még ott állnak, DE figyelembe véve, hogy a költöztetők összesen százötven eurós nettó órabérrel dolgoznak, nem lenne annyira vicces kivárni, amíg kijönnek a vontatóval reggel és elszállítják őket, mert nekem mindezt nyilván ki kell(ene)várnom és a várakozás sokba kerül. Hát mit mondjak? Izgalmas estének / reggelnek nézek elébe.



- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...