GoNbaleves és CD lejátszó

Pórul jártam a mai tejszínes gombalevessel, mert úgy átrohant rajtam, mint kacsán a nokedli, elég "vicces" (tevékeny) délutánt és estét okozva, még szerencse, hogy előtte mentem futni, nem utána. (Bár a teljesítményemet biztos növelte volna, ha utána megyek, felelevenítettem volna Zrínyi kirohanását...) Úgy tűnik, nem szokott hozzá a bélésem, hogy szilárdat - már amennyiben a leves némi zöldséggel szilárdnak számít - eszem.

Valamint: kinéztem ma magamnak egy Panasonic "zenedobozt", ami nem csak CD-t és MP3-at tud lejátszani, hanem USB- bemenet is van rajta, így pl pendrive-ról is tudok majd zenét lejátszani vele. (Kis nyelvészeti megfigyelés: a németek nem ismerik a pendrive szót, csak azt, hogy USB-Stick.) Programozható, így be tudom állítani rajta, hogy reggelente, amikor kivánszorgok a hálószobából, muzsikaszóra igyam a tejes kávémat. 2 év gari is van rá, úgyhogy hétfőn megyek és megrohamozom a beszerzési helyet. Jiiiihá!


- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...