Tegnap esti diskurzus

- möhh (**sóhajt-sóhajt), holnap este egy szülinapra vagyok hivatalos a Spitze-be.
- és??? (kérdem én és joggal)
- hááát, az egyik fősulis lánynak lesz a szülinapja, de nem tudom, menjek-e...
(Őszintén nem tudtam eldönteni, hogy mire megy ki a játszma: ezzel azt szeretné-e velem udvariasan közölni, hogy lesz más, jobb programja, én meg bekaphatom (nem szó szerint) és most azt kellene reagálnom, hogy sááámmi baaaj, menjél csak bulizni, én elleszek itthon egyedül - és nem hisztizni, mert az, hogy megismerje a valódi, hisztérika énemet, még túl korai -, vagy ezzel azt akarja mondani, hogy menjek én is, vagy esetleg azt, hogy maradjunk mindketten itthon...???)
- szeretnél részt venni rajta?
- nem tudóóóm... Ez a lány alig ismer valakit itt a városban (bocsánat, ez véletlenül nem én vagyok?) és eddig csak 2-en jelezték neki vissza facebookon, hogy jönnek. (Fasza. A szociális érzékenységem már el is kezdte sajnálni az ismeretlen ribit. Ez nem ér! Közben alátámasztva amit mond, megmutatja fb-on az eseményt, ami tényleg 3 résztvevővel fut, akikből az egyik maga a szülinapos.)
- úúúh ez de gáz. Mindenképpen igazold vissza, hogy mész. Szegény csaj... (Ennyi, megtörtem... Bármit akar is ezzel elérni, EM-nek mennie kell a kocsmázásra.)
- de űűű... Akkor legalább éjfélig ott kell, hogy maradjunk... Egyedül nem akaróóók.
- hát szeretnéd, ha mennék én is? (Ezennel meghívom magam egy ismeretlen nő szülinapi rendezvényére.)
- iiigeeen.

:-) 

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...