Erősen fúj a változás szele

Kevesen tudják Nyuszi barátai és üzletfelei közül, hogy az elmúlt 1-2 hónapban szabadidejének jelentős részét az - EM-mel közös programok mellett párhuzamosan - munkakereséssel töltötte. 

(Miért?)

Mert Nyuszi - több okból kifolyólag - amivel most nem untat benneteket - már elég rég óta nagyon nem szeret ott lenni, ahol van. Erről talán majd lesz egy hosszú, utólagosan panaszkodó poszt, ha már minden rendben lesz.

EM-mel még esedékes lesz a napokban egy hosszabb elbeszélgetés, mivel ő csak addig van képben, hogy Nyuszi munkaszerződése februárig szól, amit majd vagy meghosszabbítanak, vagy nem, igazából teljesen irreleváns, mert Nyuszi semmiféleképpen nem maradna februárnál tovább a jelenlegi munkahelyén (de ha lehet, még hamarabb felvenné a nyúlcipőt). Ez tehát a Wissenstand / informáltsági szint, amivel EM jelenleg rendelkezik. Mondogatta már többször, amikor szóba jött, hogy ne szoruljak Nyuszi ne szoruljon annyira ökölbe, mert a környékben biztosan talál majd megfelelő állást, Ulmban vagy Göppingenben sok a lehetőség blablabla, szegény csak azt nem tudta, hogy engem Nyuszit lepné meg a legjobban, ha Ulmban vagy Göppingenben találna új munkát, mivel ott egyáltalán nem is keres.

Részletekkel Nyuszi egyelőre nem fárasztja barátait és üzletfeleit, mert még minden szervezés alatt áll és alakul (na meg ha pofára esik mégis, nem csinált segget a szájából). Legyen annyi elég, hogy nagyon fúj a változás szele és ha minden a terv szerint halad, augusztus végén a nyúlcipő is felvételre kerül.

Köd előtte, köd utána. (**közben sátáni kacaj, vihar, mennydörgés és villámlás. Az úri közönség tapsol)

1 megjegyzés:

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...