Garrison bácsi, maga okos bácsi!

Leírhatatlan érzés, amikor a kontakt bácsit Herr Siwulának hívják és a többiek nem értik, miért szakítom meg háromszor egymás után a tárcsázást, mert minden próbálkozásnál beleröhögök a headset-be. Folyton az jutott eszembe, hogy "hámhúsz, dehiszen ez egy nagy büdös szivola!!!" (Aki nem érti, nézzen több south parkot!)

Bréking nyúz: EM szombat óta beteg. Halálos megfázása van, amiben annyira szenved, hogy több napnyi betegség után - valami csoda folytán - még mindig életben van. Fáj a torka. Szombat óta színét sem láttam, de az orvoshoz nem megy el, mert "annyira még nem rossz." Pfff. Gratulálok az értelmiségi hozzáálláshoz. Annyira azért rossz, hogy napokig ne keljen fel és sajnáltassa magát, de az orvoshoz menéshez még túl korai. Felfedezni vélek ebben némi ellentmondást, ami a látványos szenvedésének a jogalapját kérdőjelezi meg, de ezt nem mertem neki mondani, nehogy azt higgye, nem sajnálom eléggé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...