Sajnos álmánt a Babi néni, csütörtökön elhúzta a repcsivel a kondenzcsíkot

Voltunk nagyjából mindenhol: a Reeperbahn-on, ami Hamburg híres-hírhedt szórakozó-, kocsma-, és szexutcája, ilyen szempontból kicsit hasonlít Amszterdamra, csak a lányok itt nem a kirakatban riszálják a seggüket. Beültünk a szokásos Reeperbahn-kocsmánkba, ahova EM-mel is mindig beülünk, mert nagyon vicces a hely, hosszas unszolásra kértem is egy rettenetes rendkívül oda passzoló számot Babinak, hogy neki is rendesen átjöjjön a kocsma-feeling, aztán voltunk a kikötőben, hajóztunk is, jártunk a Balti tengernél, ettünk kötelező currywurst-ot és halas szenyót, lestünk a leszállópálya mentén a coffe to fly-ban repülőket (ez az a lokál egyébként, ahova munka után néha be szoktunk ülni D-vel is, kicsit kibeszélni a többieket, vagy csak megvitatni, hogy kinek mennyire "rossz" éppen), ittunk sok Astra-t, ami az itteni sör (és ami azért jó, mert a logóján vasmacska és szívecske van, engem ezzel már meg is győzött), jártunk a Bedford bárban, ahova G-vel az első randin nem jutottunk be, mert tele volt és ahol Babi a búzasörünk mellé kávét rendelt , teljesen összezavarva a pincér csajt ("ööö...és a kávé a láthatatlan barátotoknak lesz?").

Továbbá: szegény Zsoltit eladtam, az új járgányt majd bemutatom nektek, egészen jó fej ő is.
Valamint: ma este moziba megyek G-vel, megnézzük a Wolf of Wallstreet című filmet, majd meglátjuk mi lesz, a témához perpill nincs különösebb hozzáfűznivalóm (azon kívül, hogy jaj mit vegyek fel? - de itt meg már segített a managerem a Babi néni, aki tanácsait követve megtaláltam a megfelelő esti öltözéket. Nem,  kivételesen nem öltözöm ruszki prostinak!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

- Tegnap elaludtad a Kitchen Impossible végét, Mälzer gyözött megint. - Öööh... nemiiis! Honnan tudod? A hasadon volt a fejem, nem is láth...