2016. szeptember 6., kedd

Felmentapumpa...

Hát eljött a nap (mitváárvavááártuuuunk. Azégencsillagfényragyooog. Jézuskafáját ímelhoztááák. Ahalkanszááállóóóaaangyalooook. Ja nem, ez mégis egy másik nap volt.) Az a nap jött el, kéremszépen, amikor is levelet kaptam lájf, magától a Zorbánviktortól, személyesen odaszkennelt aláírással. Pííha! 
Nem is tudom hol kezdjem, mit is mondjak... először persze le kellett ülnöm, mert felment tőle a vérnyomásom, már a boríték puszta látványától, nem beszélve mindarról, ami bele volt írva betűvel... Aztán, hogy valami értelme mégis legyen a levélnek - kommenteltem egy nagyot, (mert ugye véleményt még azért szabad nyilvánítani, vagy nem?) Az írásra, amelyben felhív, hogy október 2-án vegyek részt egy olyan népszavazáson, amelynek sem a tartalmával, sem a gondolatiságával (már ha van neki ilyenje), sem a politikai hátterével (azzal főleg nem), sem az egész orbánviktorságával NEM értek egyet. Szegény, ha ezt tudta volna, megspórolhatott volna legalább egy darab elsőbbségi (!!!) levelet külföldre (mennyibe kerül egy ilyen? Egy iskolás gyerek egyszeri ebédje biztos kijön belőle, nem...? De minimum egy tízórai, ehelyett ebbe öli a sok pénzt ez a tuskó a Zorbánviktor, meg gyűlöletkeltésbe, mert az annyira hip), mert ebben a háztartásban a kutyának sincs rá szüksége, SŐT, ha sokan olvasnák a blogomat, még ide is kiírnám, hogy minél több emberhez jusson el az infó ( de tudjátok mit? Ha csak hárman olvassátok is, kiírom ide): NE MENJETEK EL NÉPSZAVAZNI! Ez a kérdés arra sem méltó, hogy egy elegáns nemmel válaszoljon rá az ember. (Vagy nyilván attól függően, hogy teszik fel a kérdést - lehet hogy mégis igennel, mindenesetre semmiképpen sem egy véleményen a Zorbánviktorral, aki itten elsőbbségi postával leveleket küldözget nemtomhányszázezer magyarnak, akikben eme levél láttán nagy eséllyel ugyanúgy felmegy a pumpa, mint bennem most.) 

Na de egy szónak is száz a vége, tessék lássék, ezt válaszolom a miniszterelnöki levélre és egyben kérem a zuraságot, hogy nekem többé ne küldjön semmilyen levelet se, mert sajnos nem olvasom el. Vegyen inkább az árából tízórait egy nélkülöző gyereknek, annak legalább van értelme, én erre szavazok október 2-án.1 megjegyzés:

  1. Az enyém ugyan nem került egy egész ebédbe, de ki se nyitottam...És igen, egyetértünk. Megint.

    VálaszTörlés